Mitt liv genom en kameralins

Alla inlägg den 7 september 2016

Av Miss U - 7 september 2016 18:05

Var lite orolig när jag kom hem från jobbet idag... Det blåste ju storm ute och den här gången från ett håll som innebar att det blåste rakt in i paviljongen på altanen. Jag var rädd att den skulle blåsa bort helt enkelt.

Cykelturen hem från jobbet var heller ingen behaglig upplevelse. Kraftig motvind och ibland en sidvind som höll på att sopa mej av vägen.

Men nu verkar det som att det börjar avta. Men det är kanske ändå dags att plocka undan alla grejer på altanen?


Har avverkat tre arbetsdagar av veckans fem nu och vi går nästan bokstavligen på knäna. Folk är på semester, föräldralediga och sjuka. Och till veckan går jag på 3 veckors praktik. Det ska bli jättekul, men det känns ändå inte riktigt bra, då jag ska få en ny skyddslig att ta hand om på måndag och så blir jag borta så länge. Tur att jag har fina kollegor!


Nu är jag ledig i två dar innan arbetshelgen och då är det pluggande till 100% som gäller! Uppgiften ska vara inlämnad på söndag och jag har inte ens börjat. *panik panik!*

Lite träning tänker jag dock klämma in. Det behövs, för både kropp och själ.

Nu är det bara att hoppas, både vad det gäller träning, jobb, skola och praktik, att jag inte har blivit smittad av alla baciller som florerar på jobbet! Grannen kom nyss hem och jag hör hur han hostar däruppe. Han jobbar på skola och där är det nästan omöjligt att klara sej undan förkylningar. Dessutom har han ju två egna barn...


Mycket shopping har det blivit den senaste tiden; nya bad- och träningskläder bl.a

Och idag fick jag hem kameran som jag köpt på tradera för 120 kr. Den är så liten och söt.


 

Men kanske har jag köpt grisen i säcken, för det verkar vara svårt att få tag i minneskort till den p.g.a att den har några år på nacken. Men jag har beställt ett på nätet och håller nu tummarna för att det passar.


Imorse testade jag mina nya cykelkläder till jobbet och jag är myket nöjd! (Bild kommer senare.) Jag ser ut som värsta proffscyklaren där jag susar fram. *haha*


Igår kväll gick jag en sväng till dotra för att hjälpa henne att bära in ett bord och möblera om lite. Inte lätt vid compact living, men vi fick till det någorlunda.

På väg dit mötte jag en gammal klasskompis från lågstadiet. Vi brukar stöta på varann ibland på hennes jobb, men nu var det jättelänge sen jag såg henne. Fick förklaringen då jag såg att hon nu går med rollator. Hon har fått nåt fel i benet och ingen vet vad det är. Med åldern kommer krämporna, det är helt klart, men att inte veta vad felet är måste ju kännas frustrerande. Jag hoppas innerligt att hon får nån hjällp snart!


Ikväll blr det ingen promenad... Känner inte för att gå ut mer i blåsten idag. Istället tänker jag parkera mej framför TV:n med en god kopp kaffe och bara slappa.

Imorgon blir tidig uppstigning trots ledig dag. Har bokat in mej på ett gympass. Ska återigen testa nåt nytt. Och svettgt kan jag tänka mej...

Mitt liv genom en kameralins

Låt er inte luras av bloggtiteln; jag är definitivt ingen proffsfotograf och de flesta bilder tar jag, som så många andra, med min kamera i mobilen. En kamera som jag inte alls är nöjd med.

Men jag vill ändå dela med mej av mitt liv, just genom de bilder jag tar på många av mina små utflykter i livet.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2016 >>>

Nedräkning

Nedräkning till ANFI

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards