Mitt liv genom en kameralins

Alla inlägg den 17 september 2016

Av Miss U - 17 september 2016 09:35

Lördag!!!

Som jag har längtat efter denna dag! Egentligen är det bara en vanlig lördag, en dag vilken som helst, men det är också min första lediga dag sen förra fredan. Äntligen får jag sitta alldeles ensam (vid datorn) och äta min goda frukost.


 

Jag har tagit med egna mackor till praktikplatsen, just för att jag vill ha dem på mitt sätt och det ses kanske inte alltid med blida ögon av de äldre. "Varför får hon tomater?" fick jag höra en dag. Då jag helst inte äter ost, vitt bröd och smörgåsgurka, vilket de oftast har där, så fortsätter jag att ta med egna mackor. Men jag har saknat min hempressade juice. Så idag njuuuuuuter jag!


Jag njuter även av att ha en hel dag helt för mej själv och att jag imorse kunde sova ut (även om jag vaknade samma tid som vanligt). Nu är det snart Melodikrysset och sen har jag lite småsaker att fixa på nätet.

Ute skiner solen så det blir nog en cykeltur idag. Det funkar inte så bra att cykla till "jobbet" nu, eftersom jag måste byta till personliga kläder där och det blir så mycket packning att släpa omkring på. Och inte finns det nåt riktigt bra ställe att byta om på heller. Därför har jag istället åkt buss in på morgonen och promenerat hem. Trots att jag är in till döden trött (i huvudet) när dagen är slut.


Tänkte även hinna med att putsa fönster och byta gardiner idag. Bara det att en del av gardinerna är nyinköpta och därför måste fållas. *puh, så jobbigt*

Städningen hann jag med innan och efter "jobbet" igår. Jag fick faktiskt gå hem lite tidigare...

116 · Jobb · Skola · Träning

Mitt liv genom en kameralins

Låt er inte luras av bloggtiteln; jag är definitivt ingen proffsfotograf och de flesta bilder tar jag, som så många andra, med min kamera i mobilen. En kamera som jag inte alls är nöjd med.

Men jag vill ändå dela med mej av mitt liv, just genom de bilder jag tar på många av mina små utflykter i livet.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2016 >>>

Nedräkning

Nedräkning till ANFI

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards